Srpski političar predložio da se Kosovo na određeno vrijeme ustupi Rusiji

Predsjednik Zdrave Srbije Milan Stamatović u saopštenju je naveo način na koji Srbija može zaštiti teritorijalni integritet Srbije i sačuva južnu pokrajinu, prenosi B92.

Stamatović smatra da je najbolji način da se sačuva KiM je da se Kosovo međudržavnim ugovorom ustupi Ruskoj Federaciji na određeno vrijeme, a da Srbi koji žive na KiM, automatski, pored toga što imaju srpsko državljanstvo, postanu i ruski državljani.

Prema njegovim riječima, navodi se u saopštenju, to je jedino rješenje u trenutku kada Tirana, preko projekta “velike Albanije”, ima namjeru da pripoji sebi KiM, usvajajući nacrt zakona kojim se omogućava da albansko državljanstvo dobije svako čiji su preci albanskog porijekla.

Zbog ovih najnovijih prijetnji i operacije stvaranja “velike Albanije” na teritoriji Srbije, ne smije se odbacivati nijedna opcija, pa ni ta da Rusija upravlja Kosovom i Metohijom sve dok srpska zemlja i narod ne budu bili bezbjedni, rekao je Stamatović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments