Šta je kumovalo tuči Bjelogrlića i Antonijevića: “Gde si p…o, još nisi u zatvoru”

Slavni glumac i reditelj, Dragan Bjelogrlić, pušten je u utorak da se brani sa slobode nakon incidenta u kojem se potukao sa Predragom Gagom Antonijevićem, koji je tom priliko zadobio povrede.

No, dok srbijanski mediji pišu o “tuči koja je potresla društvo kulturu i politiku” u toj zemlji, otkrivaju se novi detalji.

Kako prenosi ovaj magazin, snimak prikazuje samo jedan deo tuče, a “Blic” je objavio da je nakon razdvajanja došlo do novog koškanja između dvojice reditelja. Objašnjeno je da taj snimak nije pušten, jer navodno to mjesto nije pokriveno kamerama.

Šta je Bjelogrlić rekao neposredno prije napada i dalje je misterija.

Sam Antonijević tvrdi da mu je Bjelogrlić pretio smrću, ali i da mu je “Je…a te Dara iz Jasenovca” što se iskoristilo u pojačavanju javnog utiska u kome je Bejlogrlić prikazan ne samo kao nasilnik nego i kao nekakav “ustaša sa Dedinja”, navodi beogradski magazin.

S druge strane, svjedoci poput Vladimira Kecmanovića nisu spominjali detalj o “Dari iz Jasenovca”, pa i dalje nema nezavisne potvrde da li je to tačno tako rečeno što izaziva sumnju da je uopće tako i izrečeno.

S druge strane,Kecmanović je kazao da je Bjelogrlić govorio: Šta ti meni dobacuješ”.

Kecmanovićev opis događaja poklapa se sa nezvaničnim saznanjima Nedeljnika koja otkrivaju šta je u stvari Bjelogrlić mislio pod rečenicom o dobacivanju.

“Nedeljnik” navodi da su novinari tog magazina razgovarli sa osobom koja je ranije tog dana prisustvovala sceni kada su se Bjelogrlić i Antonijević mimoišli. Tom prilikom, tvrde naši izvori, Antonijević je navodno rekao Bjelogrliću: “Gde si p…o, još nisi u zatvoru”.
Bjelogrlić je uskoro završio u zatvoru…


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79