Šta je Gačić poručio ovom fotografijom

Na svom Facebook profilu ubica je pisao svašta, postavljao vrlo sumnjive fotografije, a koje mogu značiti nešto, piše Hayat.

Na fotografiji koja je njegova “slika profila” se vidi u jednom smjeru Konjic, a u drugom Lukomir i Tarčin.

Gačić je prije nekoliko dana likvidirao Sultanića u Konjicu, a sinoć policajca Mahira u Tarčinu.

Ovo su neke od njegovih Facebook objava:

“Travnički inspektori ja znam da je Komanda naredila da mi se probuši boca vode u rancu, i da me saborac iz Busovače prijavio da nosim vodu. Nema potrebe da jedete govna po Sanskom Mostu i idete od kuće do kuće mojih bivših saboraca i širite strah. Ja što sam htio uradio sam. Pogledajte momka sto lici na mene u mom Travniku”, napisao je Gačić.

Ovo je još jedna od njegovih objava:

“U zatvoru u sobama sa 4,5,6 kreveta mi niko nije dirnuo stvari a da mi nije rečeno ko je. A u vojsci čitav vod u preglednoj prostoriji, dan sunčan, svi budni, ja izašao nakratko i vidim mokar mi ranac. Pitam ko mi je probušio bocu vode, koju sam inače krio jer nisam htio piti čaj koji su nam davali. Niko mi neće da kaže, mokre mi rezervne gaće, čarape i municija. Komanda i vlast su minijatura naroda poganog.”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79