Šta krije mobitel očuha pedofila: Seksualno zlostavljao devetogodišnju pastorku

Pedofilu T. F. (30) iz Negotina u Srbiji koji je krajem prošle godine uhapšen zbog sumnje da je prisiljavao tada devetogodišnju pastorku na spolni odnos, MUP Srbije oduzeo je mobitel, jer je maloljetnica policiji ispričala da ju je očuh prisiljavao da na tom uređaju gledaju porno filmove, piše „Kurir“.

Prema nezvaničnim saznajima, on je, nakon što su gledali te sadržaje, materijal brisao iz telefona, pa stručnjaci MUP-a Srbije “pokušavaju da ih vrate”, kako bi se ustanovilo koliko je dugo T.F. to radio sa svojom pastorkom.

Pedofil je uhapšen pod sumnjom da je nad devetogodišnjom pastorkom i njenom vršnjakinjom izvršio krivično djelo nedozvoljenih spolnih radnji, a odgovaraće zbog obljube nad djetetom zloupotrebom položaja.

Stravični slučaj je otkriveno krajem prošle godine, kada je pastorka T.F. u goste pozvala drugaricu. Očuh je tada, navodno, ušao u sobu u kojoj su bile djevojčice i predložio im da sve troje legnu u krevet. Tu je, sumnja se, drugaricu svoje pastorke dodirivao po intimnim dijelovima tijela.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79