Šta Mustafa Alajmović kaže o pomoći koju mu je dao Elvedin Pezić?

Ne stišava se bura oko Mustafe Alajmovića, rudara iz Breze koji je na društvenim mrežama bio poznat po humanitarnom djelovanju i prikupljanju pomoći za njegovu suprugu Zehru Alajmović.

Nakon što je na društvenim mrežama osvanuo video u kojem Mustafa troši ogromne novce, njegova supruga ne nosi mahramu, Mustafu smo kontaktirali i on nam je u svojoj strani priče rekao da je video star sedam godina i da je to njegova prošlost, zbog koje ga sada mnogi ucjenjuju i traže mu novac da se o tome ne priča.

Tako je Elvedin Pezić, islamski učenjak, humanitarac nekoliko puta promovisao proizvode Alajmovića, te čak bio i u radionici, te snimio video klip i pozvao sve pratitelje da kupe proizvode Alajmovića.

Do momenta objavljivanja ovog teksta, Pezić se nije oglasio po pitanju Alajmovića.

Jedan od onih koji jeste je Adnan Mrkonjić, hafiz iz Zenice, vrlo poštovan i cijenjen učenjak koji je komentarisao jedan od videoklipova objavljenih na Facebooku.

Nakon brojnih komentara, osuda, prijetnji i medijske prašine, Mustafa je odlučio skupiti hrabrosti i odgovoriti na sva pitanja. Pogledajte video ispovijest u nastavku ovog teksta.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79