Šta se dešavalo sa Jeleninom i Zoranovom kćerkom dok je Marjanović bio u zatvoru

Zoran Marjanović osuđen je prvostepeno na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge pjevačice Jelene. Njemu je danas, odlukom Apelacionog suda, ukinut pritvor. Prvostepena presuda u koju je Blic imao uvid napisana je na 698 strana, a sudija je do najsitnijih detalja obrazložio sve dokaze koji ukazuju da je Zoran Marjanović tog 2. aprila 2016. godine oko 17 sati, na nasipu u borčanskom naselju Crvenka svoju suprugu udarao nepoznatim metalnim predmetom po potiljku čak 9 puta. Jelena je, kako je utvrdio sud, pala u kanal, udahnula vodu i preminula.

Za sve to vrijeme, njena i Zoranova tada petogodišnja kćerkica bila je na drugoj strani nasipa, sama.

Marjanović je, kako je utvrđeno tokom suđenja, neposredno pred zločin ugasio telefon, koji je uključio nakon što je ubio suprugu. Bazne stanice utvrdile su da je to uradio dok je bio u neposrednoj blizini mjesta ubistva. On je pozvao potom policiju, porodicu, ali i policajca iz Borče koji je porodični prijatelj Marjanovića. Tada je tvrdio da mu se supruga izgubila pred očima – odvojila se od njega i kćerkice kako bi trčala, a nekoliko minuta kasnije izgubio ju je iz vida.

Za pjevačicom se tragalo čak 18 sati. Na nasipu je tokom potrage pronađen njen telefon, gumica za kosu, a onda tog 3. aprila oko podneva, nedaleko od mjesta gdje je Zoran tvrdio da ju je posljednji put vidio – njeno tijelo.

Jana je sada velika djevojčica. Ima 12 godina. Ista je Jeca. Nedostaju joj roditelji. Samo ona zna kako joj je, govori pjevačicin rođak i otkriva šta se dešavalo sa Jeleninom i Zoranovom kćerkom dok je Marjanović bio u zatvoru.

“Prošlo je mnogo godina. Više ništa ne znamo i ne znamo u šta da vjerujemo. – Jana je sada velika. Sve zna. Divno je i dobro dijete. O njoj brinu Zoranovi brat i snaha– dodaje sagovornik”. Ističe da je Jana sada velika djevojčica.

“Ima 12 godina. Ista je Jeca. Nedostaju joj roditelji. Samo ona zna kako joj je…” zaključuje rođak.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79