Šta u policijskom izvještaju piše o nesreći u kojoj je učestvovao Emir Spahić

Službenicima Policijske stanice Gacko danas, 30. 8. 2019. godine, oko 00.20 sati prijavljeno je da je došlo do prevrtanja vozila marke Jeep Wrangler, kojom prilikom je jedna osoba zadobila tjelesne povrede.

Službenici Policijske stanice Gacko su po odobrenju postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Trebinje izvršili uviđaj, kojom prilikom je konstatirano da je u rejonu sela Stolac, mjesna zajednica Kula, općina Gacko, u tzv. Kulskom polju došlo do prevrtanja spomenutog vozila, kojim je upravljala osoba inicijala M. H., dok je suvozač zadobio tjelesne povrede.

Postupajući tužilac je naložio poduzimanje svih mjera i radnji u cilju dokumentiranja krivičnog djela izazivanje opće opasnosti protiv osobe inicijala M. H

Oglasila se majka Emira Spahića i pojasnila šta čeka omiljenog Zmaja

Povodom nesreće oglasio se i Nogometni savez BiH.

– Mada je situacija ozbiljna, Spahić je van životne opasnosti i njegovo stanje je stabilno. Trenutno se vrše aktivnosti oko Spahićevog prebacivanja iz bolnice u Trebinju u Klinički centar univerziteta u Sarajevu – saopćeno je iz NSBiH.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79