Stanić otkriva: Rekao mi je “Vidjet ćeš kada ti se mi nakačimo…”, da je uspio da me ubije u SNSD-u bi bila radost!

Miladin Stanić, šef poslaničkog kluba SDS-a u NSRS, kaže da je na njega pucano iz političkih razloga i da je policija dala krivu informaciju da se radi o neriješenim imovinskim odnosima. Sumnja da je “ubistvo naručeno”.

-Nemam nikave neriješene odnose, tvrdi Stanić i dodaje da se pucnjava na njega desila oko 16:45 časova na javnom putu u opštini Prnjavor. On je otkrio da je na njega pucao Petar Stanić, koji je zagriženi SNSD-ovac i koji je rekao, nakon lokalnih izbora, kada je pobijedio načelnik SNSD-a u Prnjavoru: – Da sada može raditi šta hoće!

-Više puta sam upozoravao policiju ali niko ništa nije radio, kazao je Stanić i dodao da u policiji nije dao izjavu jer im ne vjeruje.

-Izjavu ću dati nadležnom tužiocu i ne bi bio iznenađen da je ovo bilo naručeno da me ubije, kaže Stanić.

On dalje navodi da mu je nedavno i šef poslaničkog kluba SNSD-a u NSRS Igor Žunić rekao: – Vidjećeš kada ti se mi nakačimo… Sumnja da je ubistvo naručeno iz redova SNSD-a.

-Da je uspio da me ubije u SNSD-u bi večeras bila radost, kaže Stanić.

Stanić je inače žestoki kritičar vlasti SNSD-a zbog čega je, takođe, u NSRS verbalno bio napadnut i od člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Iz poliicje Srni su saopštili da je P.S. 69 uhapšen zbog sumnje da je u Kremni kod Prnjavora danas pucao iz pištolja na M.S. sa kojim ima neriješene imovinske odnose oko lokalnog puta.

Pucnjava se desila oko 16:45, nakon čega su službenici Policijske stanice Prnjavor izašli na mjesto događaja.

O događaju je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a P.S. je lišen slobode.

Stanić kaže da je odbio da da izjavu policiji, jer im ne vjeruje i da će to učiniti kod nadležnog tužioca.

Vjeruje da se radi o poltičkim motivima i da je u pitanju naručeno ubistvo.

-Policija je, iako se izvlačila i minimizirala sve ovo, pronašla čaure, pištolj… Ja sam ostao živ, samo me je jedan metak zakačio za prst desne ruke iako je više njih ispaljeno, kazao je Stanić za BN.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79