Stanivuković ga optužio za klevetu: Đajić saslušan u banjalučkoj policiji

Predsjednik Gradskog odbora SNSD- a Vlado Đajić rekao je nakon saslušanja u Policijskoj upravi Banjaluka, da je u policiji bio kao svjedok po tužbi gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića koji ga je optužio  za klevetu.

“Vrlo dobro znam šta je kleveta, jer sam u Narodnoj skupštini glasao za  zakon koji reguliše klevetu, a ovdje nema elemenata klevete”, kazao je Đajić.

Prema njegovim riječima,  podnošenje krivične prijave protiv njega od strane Stanivukovića „bio je pokušaj da ga ućutka kako ne bi javno govorio o gradonačelnikovim nezakonitim postupcima“.

“Umjesto da sam uUniverzitetskom kliničkom centru, da radim sa svojim studentima, brinem o pacijentima ja moram biti ovđe da vidim borbu s njegovim kriminalnim radnjama”, kazao je Đajić nakon saslušanja.

On je ovom prilikom pozvao sve građane da mu se „priključe u borbi protiv nezakonitih radnji u gradu Banjaluka kao i borbi za sve čestite građane“, prenosi Glas Srpske.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79