Stanivuković i Mazalica o dešavanjima u izbornoj noći: “Dodik ti je lupao čvoke”; “Nisam ga te noći ni vidio”

Tokom današnje rasprave u NSRS-u o prijedlogu budžeta za 2021. godinu, došlo je do verbalnog “okršaja” zastupnika Draška Stanivukovića (PDP) i Srđana Mazalice (SNSD).

Stanivuković je izjavio da je tokom izborne noći, zbog gubitka Banje Luke, Milorad Dodik u Glavnom izbornom štabu “lupao čvoke”, precizirajući da je to uradio zastupniku Mazalici.

– Slatko sam se nasmijao. Mene otac rođeni nikada nije tukao i neće me niko tući. Što se tiče tih laži iz kanalizacije koje spominjete, to veče u izbornoj noći, Dodika ni vidio nisam. Bio sam posmatrač na izbornom mjestu – kazao je Mazalica.

U raspravu se uključio i ministar Srđan Rajčević (SNSD).

– Nemam namjeru da se valjam sa vama u medijskoj kanalizaciji i potpunom idiotluku. Ali imam namjeru da vidim kako ćete obavljati funkciju gradonačelnika najvećeg grada u RS-u – kazao je Rajčević.

Stanivuković im je zatim odgovorio:

– Sumnjali ste i u moju pobjedu, pa ja pobijedih. Mislim da vam se vidi jedna čvoruga, a Mazalici još lakše. Vi ste svoj posao šefa Izborg štaba Banja Luka katastrofalno uradili, pa ste izgubili – odgovorio je Stanivuković Rajčeviću, prenosi Faktor.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79