Stanivuković i Radojičić zaratili na društvenim mrežama

Novi gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković objavio je na svom Facebook profilu analizu broja zaposlenih u javnim preduzećima i javnim ustanovama ovog grada.

– Ovo je zastrašujuće veliki broj, na osnovu kojeg ne mogu, a da ne postavim pitanje kako je budžet Grada do sada uopšte funkcionisao. Danas imamo situaciju da u pojedinim segmentima Civilne zaštite i Doma zdravlja imamo nedostatak kadra, dok je u drugim oblastima pa i dvostruko više. Budžet Grada i sistematizacije radnih mjesta su do sada bili krojeni po potrebama koalicionih partnera i u najmanju ruku rasipnički. Tu ćemo praksu prekinuti – napisao je Stanivuković na Facebooku.

Na Stanivukovićevu objavu reagirao je bivši gradonačelnik Igor Radojičić navodeći da su ovi podaci netačni.

Nakon ovog demantija ponovo se javio Stanivuković.

– Od koga Vodovod naplaćuje vodu? Od naših građana, gospodine Igore, i tako ima sopstveni budžet koji jeste budžet našeg grada i građana i onda se isplaćuju plate i za višak radnika koji ste vi zaposlili. Koliko je viška radnika u Centru za socijalni rad, Akvani, JUSC Borik itd? Znate li koliko je ugovora o djelu onih radnika koje ste vi primili na određeno i koliko ste ugovora potpisali poslije izbora nakon poraza? Sve vi to znate, za sada i bolje od mene, ali kada se upoznam o svemu, neće biti onako kako ste vi ostavili. Odmarajte! – poručio je Stanivuković.

Rasprava je okončana oštrim odgovorom Stanivukovića koji je svom prethodniku poručio da šuti.

– Vama bi bilo bolje da su vam objasnili kako se na izborima pobjeđuje, a te pojmove vidim da dobro poznajete, s obzirom na to da ste ih morali potpisati. Do sada ste na sve šutjeli, pa bolje vam je da tako i ostane – zaključio je Stanivuković

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79