Stanivuković: “Imam pravo biti u svakom gradu, ovo je moja zemlja”

Neću dozvoliti da nas sve stave u isti koš

Imam jedan cilj, koji je jači od svega, a to je da zajedno za deset ili 20 godina možemo reći da smo generacija koja je donijela promjene ovoj zemlji i da o nama pišu i pričaju još dugo.

Poručio je gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, govoreći o promjenama, stanju u društvu i kako kaže hajci koja se vodi protiv njega.

– Neću dozvoliti da nas sve stave u isti koš, jer nismo svi isti. Ušao sam u politiku iskreno, volim ovaj posao, volim svoj narod. Zašto ti što me napadaju i govore da smo svi isti ne napišu da nisam primio nijednu platu. Nađite mi u Republici Srpskoj političara koji radi bez plate – rekao je Stanivuković.

On je komentarisao i to što mu mnogi zamjere što ovih dana obilazi druge gradove, iako je on gradonačelnik Banjaluke.

– Imam pravo biti u svakom gradu, ovo je moja zemlja. Ja završim svoj posao u Banjaluci i onda naveče idem sa građanima drugih gradova. Svi vide kada odem negdje, dok ne vide koliko sati i moji saradnici i ja radimo, a to nekada zna biti po 20 sati dnevno – poručio je Stanivuković dodajući da su se i on i njegovi saradnici odrekli mnogih privilegija u kojima su funkcioneri do sada uživali, prenosi Srpska info.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79