Stanivuković na RTRS-u: Imam ambiciju da budem predsjednik PDP-a

Predsjednik Gradskog odbora PDP-a Banjaluka Draško Stanivuković izjavio je večeras da ima ambiciju da bude izabran za predsjednika PDP-a i da ne postoji sukob između njega i potpredsjednika stranke Jelene Trivić već jednostrani napadi na koje nije odgovorio.

Stanivuković je rekao da za predsjednika PDP-a, osim ambicije, ima i kapacitet i potencijal, te da sve to potvrđuju izborni rezultati stranke u Banjaluci, koja pokazuje rast, prenosi RTRS.

“To ne znači da ja to moram ili treba da budem (predsjednik). Politika je proces odlučivanja ko ima većinu i šta drugi ljudi u Predsjedništvu PDP-a misle o tome”, rekao je Stanivuković.

Na pitanje da li to znači da neće napuštati PDP, Stanivuković je rekao da želje drugih ili te priče traju godinama, a da je njegovo mišljenje da PDP treba iznutra da očvrsne i ojača.

Na konstataciju da je Jelena Trivić ranije poručila “ili ona ili Stanivuković u PDP-u”, Stanivuković kaže da je to rekla Trivićeva, ne on.

Stanivuković je rekao da ne postoji sukob između njega i Trivićeve, već jednostrani napadi i jednostrane kvalifikacije na koje on nije odgovorio.

“Želim sve najbolje i svu sreću Jeleni Trivić. Ona je odlučila sama da napravi takav korak”, istakao je Stanivuković, koji je i gradonačelnik Banjaluke.

“Da nije bilo Јelene Trivić-ne bih bio tu gdje sam sada”, kaže Stanivuković i dodaje da “to što ona govori o njemu u stvari priča o sebi”.

“U politici, ono što je danas ne znači da će biti sutra. Imate dvije godine da se rehabilitujete i o tome ćemo razgovarati na Predsjedništvu. Meni je savjest čista. Blamaža je pričati javno o tome. Samo neozbiljni pričaju. To je blamaža”, naveo je Stanovuković.

“Ko će biti kandidat za gradonačelnika Banjaluke na lokalnim izborima za dvije godine, stvar je dogovora opozicije”, kazao je Stanivuković za RTRS.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79