Stanivuković objasnio zašto nije završio fakultet

Imam poštenu diplomu i ja je prikazujem na sajtu grada i to svi drugi treba da prikažu. Nakon što vidimo diplome, idemo u novu sistematizaciju rada, poručio je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

On je naglasio da će, na bazi svih diploma, u Gradskoj upravi biti urađena nova sistematizacija i podjela radnih mjesta.

Podsjećamo, na sajtu grada posljednjeg dana prošle godine objavljen je spisak svih zaposlenih u gradskoj administraciji i preduzećima, kao i njihova stručna sprema.

” Ako sistematizaciju uradimo prije diploma, pa na bazi čega je onda radimo. Došlo je vrijeme da se prave diplome vrednuju, a lažne diplome sankcionišu. Moj legitimitet je potvrđen mojim izborom.

Čak 53.000 ljudi je glasalo za mladog čovjeka sa diplomom Gimnazije. Fakultet još nisam završio. Nijedan dio svoje ličnosti ne krijem.

Bio sam odličan učenik, a prve dvije godne fakulteta sa 8,5 prosjekom, a onda sam ušao u koštac sa velikim problemom. Bio sam najmlađi poslanik u istoriji RS-a, a sada i najmlađi gradonačelnik”, rekao je Stanivuković za Nova.rs.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79