Stanivuković objavio još jedan dokument o aferi “Kiseonik”: Ovo je “Krunski dokaz”

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković objavio je danas, uoči protesta opozicije, još jedan dokumen iz afere “Kiseonik” za koji tvrdi da je “krunski dokaz za hapšenje” direktora TGT Tehnogas Stanislava Čađe.

Stanivuković je objavio dokument iz 2015. godine u kojem je tadašnja direktorica Agencija za lijekove i medicinska sredstav BiH Nataša Grubiša (SNSD)  odbila zahtjev TGT firme za prometovanje lijekova na veliko.

“Čađin zahtjev odbila i SNSD direktorica Agencije za lijekove od 2009. do 2015. Ona je tada nedvosmisleno jasno odbila Čađu za velepromet lijekova. Znajući sve to, on je uprkos odbijanju u narednim godinama nastavio da prometuje nedozvoljen, nelegalan i neprovjeren kiseonik. Ovo je još jedan krunski dokaz da se hapšenje Čađe, Đajića, ministra Šeranića i ostalih odgovornih u aferi kiseonik mora desiti”, naveo je Stanivuković.

U obrazloženju je navedeno da se zahtjev odbija zbog nepotpune dokumentacije te da podnosilac zahtjeva nije dokazao ispunjenost općih i posebnih uslova za vršenje djelatnosti prometa lijekova na veliko, a koje bi koristili građani BiH.
Stanivuković je ovo objavio uoči protesta opozicije koji će biti održani danas na Trgu Krajine u Banjaluci s početkom u 17:30 sati.

  Kako se u RS-u proslavlja neustavni 9. januar: Ražanj nasred ulice

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79