Stanivuković odgovorio Dodiku: To što me zove nedonoščetom samo me motiviše da nastavim dalje

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković se zahvalio lideru SNSD-a Miloradu Dodiku što ga je nazvao “političkim nedonoščetom” i poručio da ga taj naziv samo više motiviše da nastavi dalje.

Podsjećamo, Dodik je prije nekoliko dana komentirao dešavanja u Banjoj Luci i odnos Stanivukovića prema odbornicima i skupštinskoj većini te je izjavio da je Stanivuković na prevaru dobio većinsku podršku građana ovog grada.

– Logično je kada imate takvo političko nedonošče na čelu grada da imate probleme, jer on smatra da sve što postoji u gradu treba da bude usmjereno i podređeno samo njemu – kazao je Dodik.

Stanivuković je odgovorio Dodiku i poručio:

– Napominjem da je svaka osoba koju je on nazvao nedonoščetom na kraju politički uspjela. Očigledno takvu sudbinu imam ja i zbog toga sam sretan. Svako koga je Dodik tako marginalizovao ima blistavu karijeru, a to je slučaj i sa predsjednikom Srbije. Tako da hvala mu što me tako naziva, jer me više motiviše – kazao je Stanivuković.

  Koliko je osoba ušlo u BiH prije otvaranja granica za strance, a koliko nakon te odluke

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79