Stanivuković okupljenim građanima poručio: Banja Luka mora da svijetli

Sjednica Skupštine grada Banja Luka bit će nastavljena danas. Okupljenim građanima ispred Gradske uprave obratio se gradonačelnik Draško Stanivuković te zahvalio na podršci.

– Moja dužnost je da vam prezentujem istinu. Banja Luka mora da svijetli, da se kosi, da se održava i da imamo sredstva za normalno funkcionisanje grada – poručio je Stanivuković.

Ispred Gradske uprave okupio se veći broj građana, a mladi su poručili odbornicima da ukoliko ne usvoje Budžet onakav kakav je predložen mogu uzeti lopate u ruke. Ispred Gradske uprave građani su donijeli trimere, kosilice, metle…

Podsjećamo da su jučerašnju sjednicu Skupštine grada obilježile česte pauze jer se odbornici većine i gradonačelnik Stanivuković nisu mogli usaglasiti da li su predloženi amandmani skupštinske većine na budžet grada u skladu sa poslovnikom ili ne.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79