Stanivuković: Ovo je dokaz da žive u strahu od onoga što još možemo otkriti

Draško Stanivuković, gradonačelnik u Banjaluci je na nedavno održanoj konferenciji za medije se dotakao Pandorine kutije – građevinskog kriminala, spornih javnih nabavki, privatizovanja komunalnih službi, zloupotreba službenih dužnosti.

Između ostalog, tada je pomenuo da u Banjaluci postoje 372 bilborda, od kojih su 159 lažno postavljeni, za koje nije plaćena komunalna naknada, što je budžet glavnog grada Republike Srpske oštetilo za oko 255000 eura. Za četiri godine ta cifra iznosi „tričavih“ milion evra.

– To je pet hiljada karata mjesečno za penzionere, samo na bilbordima, koji su javni, dodao je Stanivuković.

Međutim, Draško Stanivuković je danas na svom zvaničnom Fcaebook profilu napisao da je 15 bilborda već uklonjeno.

– Ono što nećemo doživjeti!

Od 28 bilborda nezakonito postavljenih i zapečaćenih, 15 su preko noći uklonile kompanije koje godinama nisu plaćale komunalne naknade. Ovi bilbordi, kako ih sami nisu imenovani, nisu uklonjeni, zbog čega očekujemo reakciju policije. Imamo načina da saznamo kroz ponude koje su ove kompanije napravile, i čije su.

Ova slika je dokaz da žive u strahu od onoga što još možemo otkriti. Nećemo stati dok ne pobijedimo ova loša pojava u našem društvu, istakao je Stanivuković.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79