Stanivuković podijelio lijepe vijesti: Grad Banja Luka će preuzeti trošak maturskih proslava

Stanivuković podijelio lijepe vijesti: Grad Banja Luka će preuzeti trošak maturskih proslava


Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković je danas objavio lijepe vijesti za maturante iz tog grada. Obavijestio ih je da će grad preuzeti sve troškove ovogodišnjih maturanata kojih ima oko 2.300.

Stanovuković je poručio da s obzirom na to da sam nosi veoma friške uspomene sa mature i zna koliko je to važan datum u životu svakoga, bez obzira koliko godina imali, žele da počeste sve maturante, to jeste da plate sve mature za svih 2.200 ili 2.300 maturanata.

“Znajući da je to neko već platio, mi ćemo na žiro račune, dragi maturanti, svih vas uplatiti iznos mature koji vi možete da iskoristite za neku dodatnu odjevnu kombinaciju, znamo da je potrebno ili za onu večer koja zna da se oduži. Želimo da pamtite tu večer kao što svi mi pamtimo i da znate da je vaša Banja Luka tu uz vas”, rekao je.

Stanivuković je poručio da želi od srca da učenici tu nastave da se školuju, da žive u Banjoj Luci i u budućnosti da rade te da je grad stoga tu za njih.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija