Stanivuković poručio 1. maja: “Pomozite nam da ovo bude jedna od posljednjih radnih nedjelja u našem gradu”

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković čestitao je svim radnicima Prvi maj – Međunarodni praznik rada

Želim da čestitam Praznik rada i da poručim da smo svi svjesni da možemo puno bolje. Drago mi je što danas, na ovaj dan, mogu da kažem da smo uradili mnogo toga kada su u pitanju radnci Gradske uprave. Povećavamo plate koje nisu povećane 15 godine, uveli smo pravila stimulacije najboljih, nagrađivanje onih koji na posao dolaze biciklom, kao i još mnogo toga rekao je Stanivuković.

Prema njegovim riječima, Grad ne brine smo o zaposlenima u Gradskoj upravi i javnim preduzećima, nego o svim građanima Banjaluke, zato će nedjelja u grada na Vrbasu uskoro biti neradna.

– Pomozite nam da ovo bude jedan od posljednjih radnih nedjelja u našem gradu, jer kao što svi imamo prava da radimo, imamo prava i na dane sa porodicom – rekao je on.

Poručio je da svi zajedno treba da rade na poboljšanju prava radnika, kao i na vrednovanju truda i zalaganja svakog pojedinca.

– Ja ću, kao gradonačelnik uraditi ono što je u mojoj moći, a pozivam i ostale, da već sljedećeg Prvog maja osjetimo promjene na bolje kako se mnogi ne bi našli u situaciji da rade čitavu godinu, a onda razmišljaju da li će biti dovoljno novca za meso i proslavu Praznika rada, ili da zbog posla ne mogu da praznuju – poručio je Stanivuković.

 


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79