Stanivuković poručio: Kada niko nije izlazio iz svoje kuće, vi ste bili na terenu rizikujući svoje zdravlje

Draško Stanivuković
Draško Stanivuković

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković čestitao je 3. maj – Svjetski dan slobode medija. Istakao je da je pandemija virusa korona potvrdila “koliko je velika uloga medija i koliko znači da u javnosti budu tačne informacije”.

Stanivuković se zahvalio medijskim radnicima što uprkos svim izazovima ostaju profesionalci, istrajni, pitaju, istražuju i izvještavaju.

On je naveo da su zahvaljujući novinarima i građani u protekloj godini, koja je bila posebno izazovna, imali informacije o virusu korona.

– Kada niko nije izlazio iz svoje kuće, kada su se kancelarije preselile u sobe, vi ste u svakom momentu bili na terenu rizikujući svoje zdravlje, naveo je Stanivuković u čestitki.

Dodao je da mediji imaju jednu od najznačajnijih uloga u društvu.

– Sloboda medija i govora su temelj demokratije i toga svi trebamo biti svjesni svaki dan, a ne samo 3. maja, saopšteno je iz Uprava grada Banjaluka.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79