Stanivuković: Prvo ćemo obići naselja gdje smo imali najmanju podršku

Moja želja je da porazgovaram sa građanima o prioritetima ovog grada u narednom periodu, već smo napravili plan obilaska mjesnih zajednica do kraja decembra rekao je Draško Stanivuković, novoizabrani gradonačelnik Banjaluke, građanima okupljenim na Trgu Krajine.

Stanivuković je danas organizovao druženje sa građanima na Trgu Krajine u centru Banjaluke.

“Prvo ćemo obići naselja u kojima smo imali najmanju podršku na lokalnim izborim”, rekao je Stanivuković.

Dodao je da je predizborno obećao da će prioritete mjesnih zajednica praviti na zborovima građana. “Moj dolazak na trg je moja poruka da je došao kraj političarima koji rade samo do izbora”, kazao je Stanivuković.

Kada je riječ o preuzimanju dužnosti gradonačelnika od Igora Radojičića, Stanivuković je rekao da nije htio insistirati na tome zbog zdravstvenog stanja Radojičića.

“Kada se on oporavi pripremili smo odluku da se sastanu dva tima da se dogovorimo oko primopredaje. Pri primopredaji biće ključno da vidimo stanje duga grada, popis čitave imovine, popis svih sudskih procesa i potraživanja”, naveo je Stanivuković.

Istakao je da će načelnici u Gradskoj upravi biti zaposleni putem javnog konkursa, te da poziva sve učene ljude koji su dobri u onom što rade da se prijave na ove konkurse.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79