Stanivuković: Voz promjena nezaustavljivo ide, Dodik prolazi krizu identiteta

Na tribini PDP-a u Šekovićima obratio se gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković, koji je kazao da voz promjena nezaustavljivo ide.

– Voz promjena nezaustavljivo ide, a ovo je naša prva stanica. Ova naša borba se ogleda u nekoliko segmenata, a jedan od njih jeste borba protiv privatizovane države. Oni su 22 godine vladali Banjom Lukom, gradili na našoj zemlji, međutim, mi smo imali volju za promjenama i uspjeli smo – kazao je Stanivuković.

Podsjetio je na neka od obećanja koja je davala vlast prethodnih decenija.

– Gdje je nezavisna Republika Srpska koju obećavaju svake godine? Mi smo prvi u svijetu po broju obećanih referenduma. Danas slušamo i da Dan Republike može biti i u februaru, samo zato jer Dodik prolazi krizu identiteta. Poručujem da će mladost zavladati i voditi Republiku Srpsku, nove generacije koje nisu zadojene mržnjom, koje su spremne da iskoriste sve svoje kapacitete da svaka lokalna zajednica napreduje. Imamo plan za Šekoviće i za svaku opštinu ili grad u Republici Srpskoj. Treba da se izdignemo iznad svih podjela i da gradimo temelje bolje budućnosti. I svakako, naša ideja je da PDP bude najsnažnija stranka, ne samo na republičkom nivou, nego u svakoj opštini i gradu – istakao je Stanivuković.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79