Stariji brat u šoku: ‘Nenadovo tijelo bilo je 3 dana u bunaru…’

U četvrtak sam oko 19.30 sati otišao do brata Nenada, koji je živio sam u roditeljskoj kući i tada mi je rekao da će morati popraviti struju na hidroforu, jer nema vode, kazao nam je u ponedjeljak njegov osam godina stariji brat Davor Vrbelj (52) iz Koprivničkog Ivanca koji je zajedno sa suprugom pronašao bratovo tijelo u nedjelju u bunaru.

Davor nam je ispričao da su on i supruga redovito skrbili i obilazili 44-godišnjeg Nenada, koji je bio nezaposlen i u naselju koje je udaljeno nekoliko kilometra od Koprivnice ga obilazili.

U petak nakon posla Davor je došao u dvorište između dvije kuće koje dijeli samo jedno imanje i nije vidio brata. Pomislio je da je otišao negdje raditi.

Na bunaru je bio odmaknut betonski poklopac koji je u ravnini zemlje i kako nam je rekao ‘naluknuo’ se i vidio u vodi nešto, za što je pomislio da je krpa.

‘Kad je žena rekla da vidi kućnu papuču, uhvatila me panika’

– Stavio sam poklopac na bunar da slučajno netko ne bi upao u njega i taj dan otišao na posao. U subotu sam ponovo došao, ali ga nisam našao. Pomislio sam da je nekome nešto otišao pomoći. Noć sa subote na nedjelju me mučila neka mora i jedva sam dočekao jutro i otišao k bratu u dvorište i podigao poklopac i opet vidio tu istu krpu. Pozvao sam ženu oko 11.30 koja je došla i kazala da ona vidi kućnu papuču. Tad me uhvatila panika i zvao sam policiju. Oni su pozvali vatrogasce koji su utvrdili da je doista beživotno tijelo moga mlađeg brata tri dana u bunaru – kazao nam je potresenim glasom Davor, koji si predbacuje kako nije mogao odmah prepoznati da to nije krpa nego kućna papuča.

Vatrogasci morali rezati cijevi da se spuste po tijelo

Ubrzo su vatrogasci spustili ljestve i morali izrezati cijevi kako bi se spustili u nekoliko metara dubok bunar koji je jako uzak. Na glavi nesretnog čovjeka, za kojeg govore da je želio pomoći i da je održavao sa svima solidne odnose, bila smrtonosna rana koja je nastala pri padu u bunar. Najvjerojatnije je od udarca u betonsku stjenku izgubio svijest i utopio se.

Koprivnička je policija obavila očevid kojim je utvrđeno da nema tragova nasilne smrti, već da je nesretni muškarac poginuo pri padu u bunar. U policijskom priopćenju se navodi da će o ovom nesretnom slučaju izvijestili Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu.

Neki od susjeda s kojima smo razgovarali su nam rekli kako su stariji brat i njegova supruga pomagali tragično preminulom i da su bili u jako dobrim odnosima. Sahrana nesretnog preminulog čovjeka bit će u utorak na mjesnom groblju u Koprivničkom Ivancu.

Muškarac (44) pao u bunar kod Koprivnice, glavom udario u hidrofor i poginuo, našli ga tri dana kasnije

Muškarac (44) pao u bunar kod Koprivnice, glavom udario u hidrofor i poginuo, našli ga tri dana kasnije Više na http://bit.ly/2RKMOPaReporter: Željko Rukavina

Gepostet von 24sata am Montag, 10. Dezember 2018

 

Crna hronika / Foto 24sata

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79