Starleta iz Srbije osuđena zbog rasturanja heroina

Starleta Teodora Radojičić, bivša djevojka Nenada Marinkovića Gastoza i učesnica rijalitija, uhapšena je u avgustu u Beču zbog sumnje da je dilala drogu, a sada je i osuđena, te dobila četiri godine zatvorske kazne.

Nakon što je vijest o Teodorinom hapšenju prije nekoliko mjeseci odjeknula kao bomba, sad je i zvanično dobila četiri godine zatvora za posjedovanje četiri kg heroina.

– Ne konzumiram drogu, bavim se sportom, dosad nisam imala nikakve veze sa drogom – branila se Teodora na suđenju.

Kada je u sudnicu uveden i njen navodni ljubavnik, konačno je riješila da progovori.

– Rekao mi je šta da radim i ja sam to učinila – pokušala je da umanji svoju krivicu.

Ona se, navodno, povezala s lokalnim dilerima, a uhapšena je nakon što ju je policija pratila nedjeljama. Nije ni sumnjala da je pod prismotrom, a lisice na ruke stavljene su joj u trenutku kada je predavala narkotike kupcima. Provjerava se da li ona ima veze s grupom koja je u Beču uhapšena prije dvije nedjelje zbog dilanja kokaina – rekao je izvor za “Republiku” ljetos i dodao:

– Teodora se branila šutnjom na saslušanju i tražila je advokata, a o svemu je obaviještena i porodica. Njen brat danas putuje u Austriju kako bi je posjetio.

Starleta i učesnica nekoliko srbijanskih rijalitija i ranije je pričala da vodi buran život na ivici zakona.

– Godinu i po dana se nisam trijeznila. Ustanem ujutro, sjednem kod prijatelja u kafić, naručim viski, pa pređem na koktele. Ne znam šta sve nisam probala u životu i u kakve sve probleme mogu da upadnem, i sa zakonom i ovako – rekla je jednom prilikom Teodora, koja je poznata po tome da voli žestoke momke, pa se i udala za muškarca koji je završio u zatvoru.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79