Starleta sa zatvorskim stažom u rijalitiju priprema “kolegice” za robijanje: Tamo nema vještačkih trepavica, frizure….

Srbijanska starleta Nina Prlja u fokus medijske pažnje dospjela je kada je uhapšena 2016. godine u Dubaiju zbog pokušaja krijumčarenjakokaina u Ujedinjene Arapske Emirate.

Ona je u pritvoru bila četiri mjeseca, nakon čega je u kućnom pritvoru provela još godinu.

Nakon toga riješila je da stekne slavu i priča o svojim djelima, te je ušla u rijaliti “Parovi”.

Svoju sramotu nije krila, a sve je šokirala pričom kako su prolazili njeni dani iza rešetaka. I dok mnogi nisu mogli vjerovati šta se može čuti u programu uživo, starleta je tadašnjoj cimerki do detalja objasnila kako je izdržala pritvaranje.

View this post on Instagram

🍀

A post shared by Nina Prlja ⭐️Mesecarka ⚫️ (@official_nina_prlja) on

– Evo, ja ću da te treniram za zatvor. Samo da znaš da tamo nije nimalo lako. Nema hrane koju voliš, nego jedeš šta ti daju. Nema vještačkih trepavica, frizure, štikli, bunde… Tamo je zimi mnogo hladno, a ljeti vruće da izgoriš. Disciplina je stroga, u određeno vrijeme šetaš i radiš šta ti kažu. Moraš da nosiš trenirke, nema majica na bretele, jer su pored tebe muškarci koji te gledaju i koji rade one stvari – ispričala je Nina i dodala da je svaki put pred tuširanje doživljavala stres:

– Kad ideš na tuširanje, moraš da imaš nekog stražara. Ja sam imala cimerku koja me je čuvala dok se tuširam. Neke zatvorenice imaju hemijske olovke kojima vrebaju da te izbodu. Ako nemaš nekoga da ti stražari, teško tebi!

Inače, Nina Prlja je tokom boravka u zatvoru još jednom dospjela u medije, jer ju je jedna zatvorenica pretukla.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79