Statista iz serije “Južni vetar” nožem izbo mladića i djevojku

Milica i Mihajlo (21) ranjeni su na proslavi u Kaluđerici, kada ih je, kako se sumnja, Lazar G. (21), koji se pojavljivao u popularnoj seriji “Južni vetar”, izbo nožem, piše „Kurir“.

Krvava drama dogodila se u noći sa utorka na srijedu u beogradskom naselju Kaluđerica i to za vrijeme proslave. Osumnjičeni Lazar G. je poslije ranjavanja pobjegao, ali ga je policija ubrzo uhapsila na Smederevskom putu.

– Lazar je bio statista u seriji “Južni vetar”. Glumio je Vušinog čovjeka, koji je, inače, mafijaški lik iz crnogorske narko-bande, a glumi ga Aleksandar Gavranić. Lazar se pojavio u dvije epizode popularne serije. Nije imao tekst, već je samo statirao. Glumio je mladog kriminalca, a nažalost čini se da je i u stvarnom životu krenuo tim putem – kaže izvor srbijanskih medija i dodaje:

– Ranjeni M. K. i M. Đ. bili su na privatnoj proslavi. Lazar, koji je od ranije bio u svađi sa M. Đ., dobio je informaciju gdje se on nalazi i banuo je kako bi se obračunao sa njim. Nakon što je osumnjičeni upao na proslavu prvo je počeo da se svađa sa M. Đ. Potom su se i potukli. Sijevale su pesnice, a onda je uhapšeni izvukao nož i prvo izbo M. Đ.

Kako piše „Kurir“, počela je vriska, a izbodeni je pao na koljena.

– Napadač se tada okrenuo ka djevojci, koja je vjerovatno pokušavala da smiri sukob. Nju je ubadao kao pomahnitao, dok je ona plakala i dozivala pomoć. I on, ali i ranjeni M. Đ. poznati su policiji od ranije i imaju dosijee – kaže izvor i dodaje da je Lazar G. pobjegao poslije napada.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, dok su povrijeđeni mladić i djevojka zbrinuti u Urgentnom centru. Djevojka ima teške povrede, operisana je i zadržana u bolnici, dok mladić ima lakše povrede i jučer je pušten na kućno liječenje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79