Stav Naše stranke: Bakir Izetbegović je odobrio rušenje Bogićevića

23.07.2020., Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Sjednica Predstavnickog doma Parlamentarne skupstine Bosne i Hercegovine. Damir Arnaut Photo: Armin Durgut/PIXSELL

Srdić je kandidovan da sruši Bogića, smatra državni zatupnik Naše stranke Damir Arnaut, nakon konačnog povlačenja nesuđenog gradonačelnika Sarajeva Bogića Bogićevića.

“Glasali su protiv smjene HDZ ministra Grubeše koji je oslobodio zločinca – silovatelja – Maku Radića, a rušili su Bogića. Glasali su za četničkog vojvodu Poplašena, a rušili Bogića. Ove odluke odobrava Bakir Izetbegović”, napisao je Arnaut na svom Twitter nalogu.

Bogićević je u pismu novom predsjedavajućem Gradskog vijeća Jasminu Ademoviću napisao da ne trebaju očekivati njegovo izjašnjenje o današnjem “izboru” za gradonačelnika Sarajeva, jer je to glasanje bilo potpuno bespredmetno.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79