Stevandić napao Krivokapića pa se obrukao i postao predmet ismijavanja

Napravio je bukvalno 14 grešaka u četiri rečenice, jedan je od komentara.

Skupština Crne Gore sinoć je usvojila Prijedlog rezolucije o genocidu u Srebrenici, kojim se neupitno priznaje genocid, kao i zabrana njegovog javnog negiranja.

U moru reakcija koje stižu iz Srbije i manjeg bh. entiteta RS jereakcija lidera Ujedinjene Srpske, Nenada Stevandića, koji je na svom Twitter profilu prozvao crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića.

– Poštovani prof.Krivokapiću. Bili vas sad nebeski mitropolit Amfilohije koji vas je i nametnuo DF-u podržao ovom šta radite?Znate dobro da nebi!Često se na njega pozivali i tako sebi pravili manevarski prostor.Hoćete li sad u otvoreno antisrpstvo, zašto hoćete, i jeli vas sramota? – napisao je Nenad Stevandić na Twitteru.

Međutim, napisano su zasjenile Stevandićeve pravopisne i gramatičke greške, pa je postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

“Gdje on završi osnovnu?”, “Napravio je bukvalno 14 grešaka u četiri rečenice”, “Nenade ko Vam je ovo pisao, dragi poštovani doktore”, komentari su na Stevandićev tvit.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79