Stiže nova promjena vremena!

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) sutra se nakon oblačnog i svježijeg jutra očekuje postepeno smanjenje oblačnosti i razvedravanje, uz sunčane periode i temperaturu do 17 stepeni Celzijusovih.

Ujutro će u većini krajeva biti umjereno do pretežno oblačno i svježije, uz moguću maglu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana doći će do postepenog smanjenja oblačnosti i razvedravanja uz sunčane intervale, prvo na sjeveru i jugu, a kasnije i u ostalim krajevima.

Jutarnja temperatura vazduha biće od pet do 10 stepeni, a dnevna od osam do 14, na jugu do 17 stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab do umjeren vjetar, istočnog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini umjerena bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena danas u 13.00 časova: Bjelašnica tri, Han Pijesak osam, Čemerno, Kalinovik, Mrkonjić Grad, Šipovo, Sokolac i Bihać devet, Ribnik, Prijedor, i Sanski Most 10, Banjaluka, Srbac, Bugojno, Drvar, Jajce i Tuzla 11, Doboj, Bijeljina, Zvornik i Sarajevo 12, Zenica 13, Foča, Gacko, Nevesinje i Rudo 14, Višegrad i Livno 15, Stolac 19, Bileća i Široki Brijeg 20, Mostar 21, Trebinje i Neum 22, te Grude 23 stepena Celzijusova.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79