Stojnić: Vasković je gledao sa pogrešne strane kad je zaključio koja sam ja direktorova ruka. Ja Elvisa ne poznajem kao narkodilera

Denis Stojnić dao intervju za Crnu Hroniku i odgovorio na naša pitanja

Imam samo u svome frižideru SKY KOLA aplikaciju

Gdje je i šta radi Denis Stojnić?

1. Denis Stojnić je sve vrijeme bio i ostao na tri destinacije, Sarajevo, Frankfurt i Rotterdam. Trenutno se spreman za meč u najboljoj borilačkoj MMA organizaciji Bellator. Taj moj meč će pratiti višemilionski auditorijum širom svijeta.

Komentar na novinarske istupe Slobodana Vaskovića?

2. Vaš kolega Vasković piše neistine o meni. To će se dokazati isto kao što se dokazalo da ja nisam član TITO KARTEL grupe niti bilo koje druge kriminalne organizacije.

Vaš odnos sa Elvisom Keljmendijem? 

3. Ja još uvijek ne vjerujem da se moj kum Elvis Keljemendi dovodi u vezu sa narkotičkim sredstvima. Takvog ga ja ne poznajem i mislim
da pojedini mediji trenutno provode linč protiv njega, a da ne raspolažu potpunim i tačnim informacijama. Njegov iskaz meni nije dostupan, tako da ja ne mogu znati šta je pričao sa Tužilaštvom. Moje mišljenje je da je Tužilaštvo procijenilo da Elvis nema ulogu narko-dilera, već da je uvučen u ovu priču zbog nekih drugih razloga.

Povezuju vas sa Osmanom Mehmedagićem?

4. Ja jesam sa direktorom OSA agencije Osmanom Mehmedagićem u dobrim odnosima. Sa mojim ocem je branio našu državu i to je više od običnog prijateljstva. Mislim da je Vasković gledao sa pogrešne strane kada je zaključivao koja sam direktorova desna ruka.

Pomoću SKY aplikacije pala su mnoga imena. Da li se vaše ime spominje u njoj?

Što se tiče SKY aplikacije, ja je nisam posjedovao i ponovit ću što stalno na svome instagram profilu objavljujem, SKY KOLA MOGA DJETINSTVA.
Tom objavom sam sarkastično odgovarao Slobodanu Vaskoviću na iznesene laži da istu posjedujem. A da li me je neko spominjao u SKY razgovorima, ne interesuje me.

Ne sprema se moje privođenje, jer da imam bilo kakve veze sa kriminalnim radnjama, ja bih vjerovatno bio prvi uhapšen. Očito je da Vasković zaboravlja da sam ja u Evropskoj uniji, gdje je sjedište i EUROPOL-a i INTERPOL-a. – izjavio je prof. Denis Stojnić

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79