Stojnić: Zar ja trebam da usmjeravam službe ko se treba hapsiti?

Sarajevski ugostitelj, MMA borac i vijećnik u Gradskom vijeću Grada Sarajeva podigao je nedavno prašinu gostujući na Face TV, gdje je rekao da zna ko je ubio Dženana Memića. U svjetlu događaja koji su se desili posljednjih dana, Stojnić smatra da je upravo on bio “okidač svega” još u novembru prošle godine

Nakon današnjeg saopštenja menadžmenta KCUS-a, tačnije pisma koje su potpisale prof. dr Enra Mehdmedika-Suljić i prof. dr Sebija Izetbegović, a potom reakcija koje su uslijedile od strane advokata potodice Memić, Ifeta Ferageta, te reakcije dr. Kemala Dizdarevića povodom vještačenja o amneziji Alise Mutap, oglasio se i Denis Stojnić.

Sarajevski ugostitelj, MMA borac i vijećnik u Gradskom vijeću Grada Sarajeva podigao je nedavno prašinu gostujući na Face TV, gdje je rekao da zna ko je ubio Dženana Memića. U svjetlu događaja koji su se desili posljednjih dana, Stojnić smatra da je upravo on bio “okidač svega” još u novembru prošle godine.

– Očito da kantonalni antikorupcioni tim mora da se uključi u sve ovo. Jer od naše policije nema pomoći. Policija i tužilaštvo sve znaju, ali izgledada ne žele da rade svoj posao kako treba.

Zar Denis Stojnić treba da usmjerava službe ko se treba hapsiti, kao u slučaju ubistva Memića.

Da ja moram da govorim prije četiri mjeseca da se treba Zijo Mutap uhapsiti i drugog stranog doktora angožovati jer je nalaz AMNEZIJA pogrešan… I da Alisu strpaju u zatvor i da konačno ona i Zijo Mutap priznaju ko su još ubice.

A ja sam 28. 11. 2020 bio okidač svega, a imaju ljudi koji su plaćeni za to i sve znaju kako treba da postupe. Sve sam govorio prošle godine – od imena ubica, a i ovih uličnih bandi koje nam grad terorišu, bit će kasno kad nečije dijete strada. Sramota! – poručio je Stojnić u svojoj izjavi.

Denis Stojnić dobio prijetnje: “Izaći će Zijo bez mrve grijeha, a onda ćemo vidjeti…”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79