STOLAR IZ TEŠNJA PITAO DJEVOJČICU DA BUDU U VEZI

Četrdesetdvogodišnji S. K. koji radi u Njemačkoj pozvao 13-godišnjakinju da idu na Zlatibor kako bi proslavili Novu godinu ili na more u Budvu.

Srbijanski lovci na pedofile razotkrili su još jednog seksualnog manijaka iz BiH. Ovaj put u zamku tima organizacije „Stop pedofiliji SP“ upao je 42-godišnji stolar iz Tešnja S. K. koji radi u Njemačkoj.

Bolesna pitanja

Razgovor na Facebooku s izmišljenom 13-godišnjakinjom počeo je uobičajeno. S. K. je djevojčicu zapitkivao koliko ima godina, s kim živi, gdje joj je otac… Naglasio je kako nije pedofil te da se ophodi prema njoj kao prema kćerki. Nedugo nakon toga „promijenio je ploču“ te joj je nekoliko puta napisao kako privlačno izgleda. Pisao je čak da bi joj rado bio momak da je ona starija. Pisao je o vezama, o tome kako je slobodan muškarac te da li bi bila u vezi s njim iako mu je jasno dala do znanja da ima samo 13 godina.

  • Foto: Pedofil S. K. dopisivao se s djevojčicom

    “> Pedofil S. K. dopisivao se s djevojčicom

    Pedofil S. K. dopisivao se s djevojčicom

Manijaku nije bilo teško ni poslati svoje golišave fotografije iz kreveta. Djevojčici je čak nudio da kupi kartu kako bi mogla putovati s njim. Pitao ju je čak da ide s njim na Zlatibor kako bi zajedno s njegovim društvom proslavili Novu godinu. Obećao joj je čak da će je voditi na more u Budvu, pišući da će on snositi sve troškove putovanja.

Rad na slučaju

– Samo rasti, ljepotice, požuri… Hoćeš porasti do Nove godine – napisao je manijak.

Sve ove morbidne poruke proslijeđene su policiji, koja radi na ovom slučaju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79