STOLAR UBIJEN IZ OSVETE? Sumnja se da je Slobodan VIDIO NEŠTO ŠTO NIJE TREBALO

Beogradska policija traga za ubicom 60-godišnjeg Slobodana Kostadinovića čije tijelo je nađeno sinoć ispred garaža u Ulici Jurija Gagarina kod broja 202 u Novom Beogradu, a prema prvim informacijama iz istrage sumnja se da je ubijen iz osvete ili se slučajno zadesio na pogrešnom mestu u pogrešno vrijeme.

Tijelo ubijenog čovjeka našao je stanar solitera u Jurija Gagarina kada je krenuo da baci đubre. Ugledao je nepomičnog muškarca, pored “golfa 7” i prvo je pomislio da se onesvijestio. Kada je prišao video je lokvu krvi i da je čovjeku prerezan vrat.

Odmah je pozvao policiju i Hitnu pomoć, koja je samo mogla da konstatuje smrt. Obavljen je uviđaj, a i juče prepodne su policajci nastavili da “češljaju” kvart u kome je ubijen Kostadinović ne bi li našli neki dokaz koji može pomoći u identifikaciji ubice.

Ispred garaže gdje je ubijen Slobodan, nema kamera. Ipak, pregledaće se zapisi sigurnosnih snimaka iz okolnih zgrada jer je moguće da je neka snimila nešto ili nekog što bi moglo da pomogne u istrazi.

Ubijeni Slobodan Kostadinović nije imao kriminalni dosije, niti se povezivao sa bilo kakvim poslovima “s one strane zakona”. Iako nije imao dodirnih tačaka sa kriminalom, policajci će proveriti njegove poslovne i privatne odnose.

Kako saznaje Blic policija trenutno ispituje dva moguća motiva ubistva: da li je Kostadinović ubijen iz osvete, odnosno neraščišćenih računa ili se zadesio na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme.

– Ubijeni je imao više ubodnih rana, a takođe mu je prerezan vrat. Po načinu izvršenja ubistva sumnja se da je ubica poznavao žrtvu i da između njih postoji sukob od ranije – kaže izvor Blica upoznat sa slučajem.

On navodi da se provjeravaju svi kontakti ubijenog.

– Navodno ni sa kim nije bio u svađi, ali, ko zna sve se mora provjeriti. Možda se sa nekim zakačio zbog neke, na prvi pogled, sitnice. Ipak, ne odbacujemo mogućnost da je ubijen zato što je nešto vidio, ili nešto čuo. Možda je video nekog dilerčića da prodaje drogu pa je ovaj riješio da ga ubije da ne bi kojim slučajem nekome ispričao o tome. Sve se provjerava – saznaje Blic od izvora upoznatog sa istragom.

Slobodan je bio tih, miran čovjek koji je u jednoj od iznajmljenih garaža, imao radionicu i pravio nameštaj – kuhinje, ormare. Od tog posla je i živio. Sa porodicom je stanovao u soliteru, nedaleko od garaže ispred koje je ubijen.

– On nije imao neprijatelja. Bio je vrijedan, pošten čovjek. Niko nije imao razloga da mu naudi, a kamoli da ga ubije. Samo se nadamo da će ubicu ubzo uhapsiti – rekli su rođaci ubijenog koji su juče došli da izjave saučešće njegovim najbližima.

– Tih čovjek. Nenametljiv. Uvijek bi se kulturno javio “dobar dan, kako ste”. Nikada nije pravio probleme – rekle su komšije ubijenog za Srpskuinfo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79