Stolicama udarali poznatog kriminalca: Dobio batine jer je htio da reketira gazde poznatog restorana

Nebojša Tubić Žabac dobio je stravične batine u kafani “Biće bolje” u Novom Sadu zato što je pokušao navodno da reketira vlasnike pomenutog restorana, saznaje nedeljnik Afera, čiji je novinar imao uvid u video snimak koji su snimile kamere pomenutog restorana.

Žabac je navodno slagao jednu poznatu beogradsku redakciju da su ga “tukli neki majmuni zbog pasulja”, naime sve je trajalo oko četiri minuta, a Žabac nije ni piće popio, a kamoli jeo pasulj.

Spekuliše se, da je Žabac od vlasnika restorana tražio 4.000 eura da bi pružio navodnu zaštitu, što bi u prevodu značio čist reket. On je, kako je saznala Afera, od izvora bliskog vlasniku ovog novootvorenog restorana, treća osoba koja dolazi i pokušava navodno da reketira vlasnike.

Pre njega je prema saznjanima ovog lista dolazio izvesni lik sa nadimkom Šmajser, vlasnici su mu rekli da je rat prošao, ali da su prošle i devedesete, da plati piće i da više ne dolazi. On je platio piće pokupio se i otišao. I prošao je mnogo bolje od Žapca.

Pogledajte snimak tuče

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79