Stranka za BiH: Trojka uporno brani Dodika koji je dobio sve što je želio na štetu države

Foto: Arhiv

Stranke “Trojke” jučer su objavile kako su sa Dodikom opet nešto dogovorile, a i sa Čovićem. Navodno su usaglasili usvajanje pet “evropskih” zakona, ma šta to značilo, saopćeno je iz Stranke za Bosnu i Hercegovinu.

– Ni riječi o Dodikovim zakonima o neobjavljivanju odluka Ustavnog suda Bosne i Hercegovine, kao ni odluka visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini, pa ni o zakonu kojim se u entitetu RS, ali za građane cijele Bosne i Hercegovine uvodi verbalni delikt, jer svi često putuju preko entitetske administrativne linije pa ubuduće “legalno” mogu biti uhapšeni od strane MUP-a RS zbog statusa na Facebooku naprimjer.

Po ko zna koji put u posljednjih 15 godina Dodik je uz pomoć i nečinjenje međunarodne zajednice prošao neokrznut za svoje bahaćenje i rušenje ustavnog poretka i institucija Bosne i Hercegovine.

U tome mu svesrdno pomažu njegovi partneri, u Federaciji BiH nametnuta “Trojka” i Dragan Čović. Nakon svega još imaju obraza saopćiti javnosti kako su nešto dogovorili sa Dodikom.

Izgleda da će opet Dodik biti neki drugi čovjek, otvoren za saradnju, posebno na evropskom putu kao i putu u uništenje Bosne i Hercegovine, jer je dobio sve što je želio na štetu države i opet postao fin, kao i bezbroj puta do sada. Malo su se prevarili svi koji misle da će građani još jednom povjerovati u priču o kooperativnom Dodiku, proevropskom Čoviću i da će se priča završiti po onoj narodnoj –”pojeo vuk magarca” – saopćeno je iz SBiH.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79