Strašan video djevojke nakon izlaska u noćni klub: Drogirali su je, poručila majka

Majka jedne tinejdžerke iz Velike Britanije je, u pokušaju da prikaže opasnost sa kojom se susreću mladi, pogotovo djeca koja još nemaju iskustva sa noćnim izlascima, odlučila da objavi uzemirujući video.

U njemu je, piše Blic, zabilježila u kakvom je stanju zatekla kćerku kada je ona primljena u bolnicu zbog droge koju joj je neko stavio u piće.

Millie Taplin uživala je u noćnom klubu Moo Moo u Essexu, tokom svog prvog izlaska otkako je postala punoljetna, kada joj je nepoznati muškarac sa kojim je započela razgovor ponudio piće, navodno rekavši “probaj ovo” i pružajući joj čašu, ispričala je njena majka, prenosi “Unilad“.

Millie Taplin završila u bolnici  - undefined
Foto: Facebook: Millie Taplin završila u bolnici

Millie je prihvatila piće i otpila nekoliko gutljala, ali nije joj se dopalo jer je bilo izuzetno jako. U roku od nekoliko minuta počela je da se osjeća loše i rekla društvu da je drogirana.

“Znala je da se ne osjeća pijano, već da nešto drugo nije u redu. Pozlilo jo je, više ništa nije ni vidjela, niti je mogla da hoda”, objasnila je Claire, njena majka.

“Znala sam da nisam dobro, pokušavala sam da pričam, ali sve vrijeme sam samo mucala i mrmljala“, ispričala je Millie i dodala kako je izgubila kontrolu i nad rukama.

Neke djevojke u Srbiji piju drogu za silovanje svojom voljom! Evo zašto to rade

Njeno društvo sa kojim je izašla te noći, odmah je pozvalo njenu stariju sestru, koja ju je odvela u Hitnu pomoć u subotu 31. jula, dok je Claire, koja je odmah požurila u bolnicu sačekao prizor koji je podjelila na Facebooku.

Na snimku se vidi kako Millie ne može da govori niti da hoda, te leži zgrčenih šaka nespretno pokušavajući da podigne glavu.

“Gledala sam je i pitala se šta li su joj to dali, jer nikada u životu nisam vidjela ništa slično. Prsti su joj stajali kao kandže, bilo je apsolutno užasno, kao da je zaposjednuta”, opisala je Claire.

Doktori vjeruju da je Millie popila dvije vrste droge – jednu koja parališe i drugu koja bi trebalo da je omami.

“Ono zbog čega sam bila očajna je to što je znala sve šta se oko nje dešava, a ležala je tamo potpuno ukočena. Kad sam pokušala da stupim u kontakt s njom, shvatila sam da hoće da mi se obrati, ali da ne može”, dodala je Claire.

Kao razlog za objavljivanje potresnog video snimka, majka je objasnila da želi da apelira na sve djevojke da se čuvaju i da “ukoliko spasi samo jednu djevojčicu, smatraće da je uspjela u svojoj misiji”.

Stanje kod Millie bilo je nepromijenjeno tri do četiri sata, prije nego što je slijedećeg jutra puštena iz bolnice. Tinejdžerka se nije osjećala najbolje tokom tog cijelog dana, ali se od tada oporavila.

Incident je prijavljen policiji u Essexu kao i noćnom klubu Moo Moo, koji je ponudio Millie dodatnu zaštitu ukoliko ikad poželi da se vrati tamo.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79