STRAŠNA ISPOVIJEST ŽENE KOJU SU SILOVALI MUŽ, KUM I PRIJATELJ

B.Č. (39), nesrećna žena iz Sremske Kamenice koja je još prije dvije godine prijavila policiji da ju je tadašnji muž tukao, silovao, a potom pustio da je siluju i njihov kum i njegov prijatelj u vikedici kod Fruške gore 2016. godine, u ispovijesti za jednu televiziju otkrila je sve jezive detalje zlostavljanja i mučenja koje je preživljavala 10 godina! Njenu potresnu priču potvrdio je i njen sin, koji je tada imao devet.

Kako je B.Č. ispričala za Pink, muž ju je tukao gotovo svakog dana cijelu deceniju.

– Bili smo 10 godina u braku. Na početku veze je bio dosta argantan i grub, ali sve je bilo dobro. Voljela sam ga kada sam se udala, a svakodnevne batine počele su poslije porođaja – ispričala je ova žena.

Kako je rekla, da nije sve kako treba bilo je jasno još na svadbi kada na nju nisu došli njegovi roditelji. Kako kaže, ne zna zašto, ali misli da je to zato što je Srpkinja.

Batine su, kako tvrdi, bile svakodnevne.

– Tukao me je bez razloga. Ponekad sam pitala za platu i to je bio razlog za to. Cijela njegova porodica je to znala. I majka, i brat, i snaja, i svi – kaže ona.

Na pitanje zašto je ćutala kaže:

– Zato što je stalno prijetio. Prijetio mi je da ne smijem da kažem ni roditeljima, ni bilo kome, inače će nas pobiti sve. Govorio je: “Slobodno reci i ja ću ubiti i tebe i dijete i tvoje”. Trepila sam zbog djeteta. Pokušavala sam lijepim tonom, ali ništa… – kaže ona.

Kako kaže, batine su bile brutalne. Tukao ju je pesnicama u glavu, nogama… čime je stigao.

– Glavom mi je udarao o ivičnjak stola, tušem me je tukao po glavi. Sipao mi je vruću supu po glavi, pikavce mi je gasio po tijelu, udarao me u međunožje, burgijom bušio po nogama, čaše mi razbijao o glavu i stavljao mi ljute paprike u nos… To je sve on radio – tvrdi B.Č.

Kako kaže, sve je trpila jer je strahovala za dijete. Tvrdi da je zlostavljao i njihovog sina.

– Kada je dječak imao sedam godina ostavio ga je na željezničkoj stanici i došao kući. Došao i legao u krevet. Ja ga pitam gdje je dijete, a on kaže: “Doći će kasnije”. Kako kasnije, noć je, pitala sam… Dijete je tada doveo neki drugi čovjek do kapije – kaže ona i dodaje:

“Cijela njegova porodica je mislila da je on kopile i da nije njegov. I dječaka je udarao pesnicama po glavi, šutirao, svašta mu radio. Nikada za njega nije mario, ni otišao po njega u školu ili kod ljekara”.

 

 

Jednog dana, kako tvrdi, tukao ju je i pred njegovim roditeljima.

– Oni su sve znali. Živjeli smo u istoj kući, svi su bili saučesnici. Tog dana me je odveo golu kod svoje majke, vezao me za stolicu, a svi su gledali. Vikala sam: “Nemoj”, a on mi je rekao da ima tu da sjedim i ćutim, a da će oni da gledaju “kako se to radi sa ženom” – tvrdi ona.

Kako kaže, oni su gledali i kako joj stavlja patike pod nos, razbija joj glavu o pločice, vuče je golu po dvorištu… Kaže, nisu reagovali, već su se smijali.

Tjerao je da pleše oko šipke

Jednom ju je, kako kaže, skinuo golu usred lokalne kafane i natjerao je da pleše gola oko šipke.

– Nisam htjela, ali morala sam. Tu su bili njegov kum, prijatelj, naš sin, ali i još nekoliko momaka koji su to gledali. Poslije toga me je golu vukao do kuće… Ljudi su to vidjeli, ali niko nije prišao – kaže ona.

Silovanje

A onda se jednog dana desilo nešto još gore. Silovali su je muž, njihov kum i njegov prijatelj.

– Tog 26. juna je dobio platu, a ja sam ga pitala da da nešto za dijete. On me je istukao, a ja sam uzela ključ od vikendice i pobjegla pješke tamo. Poslije pola sata, on je došao sa kumom i prijateljem i našim sinom i razvalio vrata. Silovao me je, udarao… Sat vremena je trajalo. Onda me je silovao kum, pa njihov drug. A sin nam je to sve gledao i plakao. On mu je samo rekao: “Tako se to radi, da naučiš kako treba sa ženama” – tvrdi B.Č.

Tvrdi da su joj nakon silovanja stavili džak na glavu i vezali je.

– Nakon toga me je još jednom istukao. Onda mi je stavio džak preko glave, vezao ruke i noge i golu me izbacio ispred kuće. Opet su onda tu bile batine, a onda je otišao u kafanu da pije. Ujutru me je opet pretukao – kaže ona.

Horor otkriven dva meseca kasnije

Užas koji je nesrećna žena proživljavala otkriven je neka dva mjeseca kasnije kada je njen sin, tada devetogodišnji dječak, njenom ocu, a njegovom djedi, ispričao šta se sve u toj kući strave dešavalo.

– Moja žena mu je jedan dan rekla da ide kući da ona malo odmori, a on je dijete tad klekao i počeo: “Bako, nemoj me dole, tata tuče mamu, ja to više ne mogu da gledam”. Molio je i preklinjao. Mi smo ostali totalno zgroženi i šokirani. Ništa od toga nismo znali, B. ništa nije rekla nikad, a nije ni on nikada prije. Ništa nisam primjećivao, a ja sam najviše i posjećivao tu kuću – kaže M. Č., otac nesrećne žene.

Kako kaže, da je znao agoniju koju njegova ćerka preživljava da bi sasvim sigurno reagovao.

– Pa kao otac bih reagovao da sam znao da on moje dijete maltretira, bije, vuče po ulici. Ispričala mi je kasnije i da joj hranu uskraćuje – kaže on.

Suprug B. Č. u policiji je poricao da se išta od ovoga dogodilo. Ovaj slučaj i dalje se nalazi u Tužilaštvu u Novom Sadu i to i dalje u fazi istrage?!

(Blic, Pink)

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79