Strašna priča iz Tuzle: Namamio psa u dvorište, pa ga pred djecom ubio ašovom

Mještani tuzlanskog naselja Dragodol šokirani su monstruoznim postupkom muškarca iz ovog naselja, koji je jučer u popodnevnim satima, namamio psa u svoje dvorište, te ga udarcima ašovom usmrtio, a u čemu mu je, navodno, pomogao i njegov sin.

Glasnogovornica Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić potvrdila nam je da je slučaj Policijskoj stanici Centar prijavljen sinoć u 20.50 sati.

– Po prijavi postupaju službenici Odjela krim-policije PU Tuzla. Obavljen je uviđaj i u toku je rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela mučenje i ubijanje životinja. O svemu je obaviješten i nadležni kantonalni tužilac – kazala je Kapidžić.

Očevici događaja ispričali su da se sve odigralo naočigled petero djece.

Nakon što je usmrtio psa, zamotao ga je u kesu i bacio u kontejner za smeće. Nezvanično, za ovo monstruozno krivično djelo prijavljen je M. G. iz ovog naselja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79