Strašno: Kćerku tjerala na odnose sa starijim muškarcima za novac

Emina K. (39), Subotičanka koju je policija uhapsila zbog sumnje da je podvodila svoju maloljetnu šesnaestogodišnju kćerku, sinoć je saslušana u Višem javnom tužilaštvu i određen joj je pritvor.

Blic saznaje da je majci maloljetne djevojčice, koju je tjerala na polne odnose sa starijim muškarcem za novac, određen pritvor do 30 dana zbog mogućnosti uticaja na svjedoke i ponavljanja krivičnog djela.

Emina K. je uhapšena zbog zbog sumnje da je počinila krivično djelo trgovina ljudima.

Policijska uprava Subotica je saopštila da je da se žena sumnjiči da je tokom ovog mjeseca primoravala svoju šesnaestogodišnju kćerku na polni odnos sa starijim muškarcem u zamjenu za novac.

Prema nezvaničim podacima istraga će utvrđiti pod kojim okolnostima je majka slala maloljetnu kćerku kod muškarca, pod kakvim izgovorma je to činila, dok je zapravo povod bio iznuda polnog odnosa za novac. Navodno, do polnog odnosa nije došlo, a djevojčica je u pratnji još jedne osobe u koju ima povjerenje otišla u policiju i sve ispričala.

Nakon prijave pretres je obavljen u jednoj od kuća u blizini Kerskog groblja u Subotici.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79