Strava u školi u Prnjavoru

Učenik devetog razreda Osnovne škole “Ivo Andrić” iz Kulaša, nadomak Prnjavora, iznenada je napao domara te škole Milanka Pančića (58), sa više udaraca sjekirom nanijeviši mu teške povrede na glavi.

Ljekari Univerzitetsko kliničkog centra RS u Banjaluci se bore za njegov život, dok je učenik upućen u banjalučku Psihijatriju na dalje posmatranje.

Prolivanju krvi i pravom hororu u ložioni škole, nije prethodila bilo kakva rasprava. Sve se odigralo iznenada i munjevito u vrijeme prve smjene nastave. U šoku i neverici je cijela škola, kao i direktor Željko Rudonjić, koji je potvrdio incident, dodavši da nije u stanju da govori, zbog policije, samog učenika i njegove rodbine.

-Ne znam šta mu bi, udario me je više puta sjekirom, a bio je dobro dijete – izustio je ložač Pančić, oblivljen krvlju u prnjavorskom Domu zdravlja.

Izvor Novosti kaže da je učenik rekao da se, navodno, odavno pripremao “nekoga da ubije i da je slučajno izbor pao na nesrećnog domara”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments