Stravičan sudar kamiona: Smrskane kabine, četiri osobe povrijeđene

Jutros oko 6 sati na obilaznici oko Beograda, u blizini kružnog toka u Resniku, došlo je do sudara teretnih vozila. Prema nezvaničnim informacijama, povrijeđene su četiri osobe, od čega jedna teško i prebačena je na VMA. Na lice mjesta su izašli policija, Hitna pomoć, ali i vatrogasci.

Slike sudara su stravične, kabine kamiona su potpuno smrskane.
Srča je na sve strane, a nesreća je tim veća, jer je riječ o profesionalnim vozačima kamiona. Da li je u pitanju umor, nepažnja, ili nešto treće, nije poznato…

– Jutros se dogodila još jedna stravična tragedija za koju moramo da se zapitamo da li je mogla biti spriječena – napisao je Damir Okanović, direktor Komiteta za bezbjednost saobraćaja, na svom Tviter nalogu, piše Blic.

– Primljen je pacijent povrijeđen u sudaru dva kamiona. On je u teškom stanju, radi se o politraumi sa povredama glave i suficijentnim disanjem, tako da je u toku dijagnostika. On se nalazi u hirurško-intenzivnoj nezi, a očekujemo dolazak još tri pacijenta – kaže doktor Goran Pavlićević, glavni dežurni hirurg VMA.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79