Foto: Nova.rs
Stravičan zločin: Vezali i mučili čovjeka do smrti, policija traga za počiniocem

Stravičan zločin: Vezali i mučili čovjeka do smrti, policija traga za počiniocem


Selo Bogovina, nadomak Zaječara, postalo je poprište brutalnog zločina nakon što je u porodičnoj kući pronađeno tijelo 90-godišnjeg Sima Balaševića Piculja, vlasnika ugostiteljskog objekta.

Ubistvo koje je zgrozio zajednicu dogodio se 9. septembra, a policija već treći dan zaredom bez prestanka traga za počiniocem ili više njih, prema izvještaju Nova.rs.

Prijavu o beživotnom tijelu u kući na samom ulazu u selo primila je policija u popodnevnim satima, a iz Policijske uprave u Zaječaru potvrdili su detalje događaja.

Po svemu sudeći, napadač je kuću ušao kroz prozor na zadnjoj strani, zatim vezao i mučio žrtvu, najverovatnije u pokušaju da dođe do informacija o skrivenom novcu.

Prema lokalnim pričama, Balašević je nedavno prodao kuću planirajući preseljenje u Vrnjačku banju.

Zabrinuti rođaci žrtve prenijeli su da je prizor koji je dočekao policiju bio šokantan—tijelo vezano i sa brojnim povredama.

Pored ležaja je pronađen i nož, što dodatno potencira brutalnost zločina.

Stanovnici Bogovine, koji se inače hvale mirnim životom, sada su na ivici. Nedavna pljačka medicinske sestre iz Bora u susednom selu, kada je napadač fizički nasrnuo na žrtvu, samo je pojačala strah u zajednici. Lokalci su izrazili ozbiljnu zabrinutost zbog činjenice da se ubica još uvek slobodno kreće.

Policija intenzivno radi na slučaju, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, jedna osoba je uhapšena i zadržana pod sumnjom za teško ubistvo. Ostaje da se vidi hoće li biti još hapšenja u ovom uznemirujućem slučaju.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija