Stravična likvidacija Crnogorca u Italiji: Mučili ga, bacili na đubrište dok ga je majka tražila danima

Italijanska policija saopštila je da je identifikovala mladića (22) ubijenog na jugu zemlje. Radi se o momku koji je porijeklom iz Crne Gore,a radi se o Nataleu Naseru Batijariju.

Mladić je pronađen mrtav 28. februara, a njegov nestanak je prijavila majka nekoliko dana ranije. Tijelo mladića pronađeno je u Manduriji , ispod nadvožnjaka na starom opštinskom putu koji vodi ka Oriji (Brindisi). Natale Naser Batijari, rođen je u Kampi Salentini (Leče) 11. maja prije 22 godine i porijeklom je Crnogorac navodi portal.

Žrtva je bila mučena i bila je izbodena, imala je povrede i po vratu, šakama i rukama. Tužilac Remo Epifani iz tužilaštva u Tarantu pokrenuo je istraghu o ubistvu – piše portal bari.repubblica.it

Tijelo mladića otkrio je muškarac koji je vozio bicikl. Žrtva je na sebi imala crni kombinezon. Kod sebe nije imao dokumenta ni mobilni telefon.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79