Stravična nesreća na bh. cestama: Mladić na aparatima, djevojka u teškom stanju

Pacijenti Darijo Slavnić (24) i Nikolina Tešić (21) iz Kotor Varoši, koji su nakon saobraćajne nesreće primljeni u Univerzitetski klinički centar (UKC) RS, trenutno su u teškom općem stanju.

Iz UKC navode da je pacijent D.S. priključen na aparate za mehaničku ventilaciju, dok je pacijentiva N.T. trenutno svjesna i u toku je provođenje neophodnih dijagnostičkih procedura.

Oba pacijenta hospitalizovana su u Klinici UKC za anesteziju i intenzivno liječenje i dalje prognoze u vezi sa njihovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne i preuranjene.

Kotorvarošani Darijo Slavnić (24) i Nikolina Tešić (21), kako je ranije saopćeno iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, povrijeđeni su u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na magistralnom putu Banja Luka-Kotor Varoš, u mjestu Opsječko, općina Čelinac.

U saobraćajnoj nesreći učestvovao je Slavnić, koji je upravljao motociklom “suzuki”, te Aleksandar Radonjić (36) iz Banja Luke koji je vozio “folksvagen kedi”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79