Stravična nesreća u Hrvatskoj: Cisterna potpuno izgorjela, oštećena i cesta

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se na autocesti kod Svete Helene u Hrvatskoj. Došlo je do sudara vozila i kamiona cisterne, pri čemu je cisterna eksplodirala. Eksplozija se čula nadaleko, a povrijeđena je jedna osoba.

Došlo je do sudara između cisterne i manjeg kombi vozila.

“Neslužbeno se doznaje da je cisterna bila zaustavljena u zaustavnom traku kad je na nju naletjelo vozilo. Došlo je velikog požara”, napomenuli su iz Civilne zaštite u susjednoj zemlju.

Prema njihovim informacijama, 22 vatrogasca sa šest vozila je gasilo požar iz cisterne.

“Nakratko je zavladala panika, onda su cestari, policija, hitna pomoć i vatrogasci koji su se ovdje našli odlučili napraviti sigurnosni koridor od 100 metara u svim smjerovima od nesreće i zatražili od Ravnateljstva civilne zaštite da zatvori autocestu koja je bila zatvorena gotovo dva sata i čekalo se da na teren izađu inspektori zaštite na radu, inspektori zaštite okoliša.

Naime, kako doznajem cisterna je prevozila plin propan butan zbog čega je došlo do tako velikog požara i prava je zapravo sreća da nitko nije teže stradao”, napomenuto je, piše Dnevnik.hr.

Uviđaj traje, a cisterna je potpuno izgorjela, dok od visoke temperure je oštećen i trotoar.

Video pogledajte OVDJE.

  (FOTO) Prevrnut autobus i razbacane stvari putnika: Strahuje se da će broj nastradalih porasti

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79