Stravično: Penzioner osam godina tjerao djevojčicu da ga oralno zadovoljava

Penzioner Danilo S. (65) iz Vrčina osuđen je na osam godina zatvora zbog obljube nad maloljetnom pastorkom koja je trajala punih osam godina.

Za zlodjelo se, međutim, saznalo tek kada je djevojčica postala punoljetna i povjerila se bratu blizancu. Presudu je donijelo Krivično vijeće Višeg suda u Valjevu, pošto je utvrdilo da je Danilo S., počevši od neutvrđenog dana 2000. godine do 10. avgusta 2008., u Trebinju i Valjevu, kao očuh više puta obljubio svoju maloljetnu pastorku koja je tada bila u uzrastu djeteta, imala je od šest do 14 godina.

Živjeli u Trebinju i Valjevu
On je, kako je navedeno u presudi, u više navrata od djevojčice tražio da se skida, dodirivao je po intimnim dijelovima tijela i tražio da ga oralno zadovoljava.

– On se pri tome koristio činjenicom da je bio vanbračni suprug majke tog djeteta sa kojom je živio u porodičnoj kući u Trebinju i Valjevu i da je svoju vanbračnu suprugu i njenu maloljetnu djecu, sina i kćerku, finansijski pomagao, vodio brigu o odgoju i starao se o djevojčici i njenom bratu. Djevojčica je pristajala na to što joj je očuh činio u strahu da će on, ukoliko to ne uradi, prestati da se brine o njenoj porodici – piše u presudi kojom je penzioner osuđen na osam godina zatvora.

Sve ispričala bratu blizancu

Za zlodjelo se saznalo 2017., kada je oštećena postala punoljetna i sve detalje šta joj je očuh činio punih osam godina ispričala svom bratu blizancu. Mladić je odmah slučaj prijavio policiji u Valjevu, s obzirom na to da porodica i danas živi u tom gradu, koja je Danila S. uhapsila kada je tokom noći pokušao da prijeđe granicu Srbije i Bosne i Hercegovine na putu prema Trebinju, jer osim srbijanskog, ima i državljanstvo BiH.

Prema Danilu S. je ovom presudom primijenjen i takozvani Marijin zakon, pošto će biti obavezan da se po pravnosnažnosti presude lično javi povjereniku za izvršenje alternativnih sankcija na području teritorijalne nadležnosti Višeg suda u Beogradu, na čijem području sada ima prebivalište. Na prvostepenu presudu valjevskog Višeg suda pravo žalbe tužilac i optuženi imaju Apelacionom sudu u Beogradu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79