STRAVIČNO: PIJAN TRI PUTA SILOVAO MAJKU, SEKS NUDIO I STRINI

Goran T. (29) iz lajkovačkog sela Vračević uhapšen je zbog sumnje da je u tri navrata silovao svoju majku (50).

Goran je, kako se saznaje, majku napastvovao u njihovoj porodičnoj kući u kojoj je u posljednje vrijeme živio sam. Iz kuće se prethodno iselio njegov otac, koji je prešao u kuću jednog žitelja Vračevića koji mu je tu kuću ustupio. S mužem je u tu kuću prešla i njegova supruga, ali je povremeno odlazila da obiđe i provede vrijeme sa sinom za koga mještani pričaju da je krajnje problematičan.

– Goran nije radio nigdje, a znao je da bude nezgodan kad popije. Zato je i njegov otac otišao od kuće i odveo suprugu sa sobom ali je ona, eto, dolazila kod sina. Srećom pa se Goranova sestra udala u Valjevo, ima svoju porodicu, a kod nje se nalazi i njen mlađi brat koji je pošao u srednju školu – navode mještani, ali ističu da niko, zapravo, nije siguran šta se dogodilo među četiri zida skromne kuće, jer su čuli da je Goran sad u zatvor “odveden zbog droge”.

– Problem je u tome što su i majka i sin, najblaže rečeno, blago mentalno zaostali. Ona je dobrodušna, ali slabo razumije i snalazi se, tako da mnogi njene ranije priče da je sin tuče i napada nisu ozbiljno shvatali. S druge strane, ni Goran nije ni školovan ni otresit, a kada popije postajao je nesnosan i po porodicu i po komšiluk. Svaki dinar koji bi zaradio nadnicom je iste večeri trošio na alkohol, skupljao bi u kući društvo, onda bi pijani pravili haos, pa je kad se otrijezni zvao majku da dođe da pospremi, da mu da da jede, a onda bi se ona poslije žalila da je maltretira. Stalno smo joj govorili da ne odlazi kod njega – kažu sagovornici iz sela, dodajući da se porodica izdržava tako što majka prima malu socijalnu pomoć, dok njen muž održava dio imanja komšije u zamjenu za život u njegovoj kući, prenosi Blic.

Ta kuća u kojoj žive Goranovi otac i majka jučer je bila zaključana. Gorana je policiji prijavio otac, a onda je majka lajkovačkoj policiji dala iskaz u kojem je ispričala da ju je sin u periodu od decembra do februara, kada je odlazila kod njega, u tri navrata pijan silovao i tukao.

– Odmah nakon hapšenja, Goran T. je sproveden višem tužilaštvu u Valjevu i određen mu je pritvor do 30 dana. Njegova majka odvedena je i na ginekološke preglede, koji bi trebalo da potvrde navode o silovanju – navodi naš izvor iz istrage.

U svom dosijeu Goran T. ima i prijave za nekoliko krađa.

Protiv Gorana postoji prijava iz 2012. godine, koju je podnijela njegova rođena strina. Prema toj prijavi, on je strinu odveo u kuću, zaključao vrata, a onda joj tražio seksualni odnos. Starica koja je u 70. godinama svog života, međutim, uspjela je da izađe iz kuće, a on je nije napastvovao jer je bio pijan.

(CrnaHronika/Blic)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79