Student uvijek može manipulirati i u hranu ubaciti žohara ili nešto slično

Nakon što su studenti koji koriste usluge studentskih domova na Bjelavama i u Nedžarićima medijima izrazili nezadovoljstvo ponudom u menzi Studentstog centra Sarajevo na Bjelavama, svoj stav je iskazao i Tarik Curić, direktor Studentskog centra.

– Uopće se ne zna odakle je to došlo, odnosno taj hamburger i taj sendvič mi ne možemo znati jesu li uopće došli iz Studentskog centra, a mi s našim programom ishrane prednjačimo u cijelom regionu. Imamo 17 obroka na meniju što se tiče variva i što se tiče čvrstih obroka i imamo još obroke koje dajemo studentima da ponesu, to su pite, sendviči, gdje ih nose u sobe. Tako da to što je objavljeno uopće nije naš proizvod.

Napravili smo potpuno novu kuhinju u Nedžarićima s četiri vrste kipera, novom proizvodnom linijom hrane. Nismo zabilježili nikada niti jedno trovanje studenata. Student uvijek može manipulirati, dešavalo se da se student posvađa s nekim od radnika na traci i dođu u neki konflikt, potom negdje drugo kupi hamburger i ubaci u njega žohara ili nešto slično – kazao je Curić.

 

Avaz

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments