Sudar BMW-a i autobusa kod Srebrenika: U nesreći povrijeđene dvije osobe, jedna teže

U mjestu Donji Potpeć kod Srebrenika, na magistralnom putu M 1.8, sinoć oko 20.10 sati, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su povrijeđene dvije osobe, saopćeno je iz MUP-a Tuzlanskog kantona.

– U nesreći su učestvovali M.K. (20) iz Brezja koji je upravljao automobilom BMW i E. G., (32) iz Lika koji je upravljao autobusom “man”. Vozač BMW-a zadobio je teške tjelesne povrede, konstatovane od strane ljekara Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla, gdje je zadržan na daljnjem liječenju, dok je suvozač u njegovom vozilu M.S. (21) zadobio lake tjelesne povrede – saopćeno je iz MUP-a TK.

U vremenskom periodu od 20.15 do 21.50 sati, zbog trajanja uviđaja, saobraćaj se odvijao jednom saobraćajnom trakom. Potrebne mjere i radnje poduzeli su policijski službenici Policijske stanice Srebrenik i Odjele kriminalističke policije iz Srebrenika.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79